KraaMama Geboortezorg

Alice en Stefan

Vandaag is onze Julia alweer 1 week oud, de tijd vliegt voorbij! We willen je via deze weg onwijs bedanken voor deze bijzondere mooie, heftige en liefdevolle dagen. Dankzij jou hebben we een mooie basis geleerd en zijn we klaar voor een mooie toekomst met onze kleine meid. Ondanks alle emoties en hormonen hebben we ook een hoop lol gehad en was het ook een hele gezellige week. Nogmaals onwijs bedankt voor alles!

14-06-2021

Marit

"Wij hebben een hele mooie week gehad met Marianne. Ondanks ik niet gelijk op een "roze wolk" zat, kijk ik toch terug op een hele fijne kraamweek. Marianne was echt mijn steun en door haar, heb ik me na een heftige bevalling goed kunnen herpakken.
Ze is een harde werker en pakte moeiteloos zonder uitleg het huishouden op, ik hoefde nergens aan te denken, behalve aan onze lieve dochter.
Ook wist Marianne op een hele fijne manier mijn partner erbij te betrekken en hem uitleg te geven over de verzorging van onze dochter.
Ze heeft veel informatie, duidelijke uitleg en geeft vertrouwen.
Echt een super vrouw!"

Vera en Xander

Wat een ontzettend intense en bijzondere week hebben we weer achter de rug en wat fijn dat jij daarbij was en weer zo belangrijk voor ons was. Zonder jou hadden we ons echt geen raad geweten. Zo veel liefde en zorg voor Bobby en voor ons. Ik vind afscheid nemen verschrikkelijk en had nog wel eventjes in deze bubbel willen blijven, maar je hebt ons genoeg kennis en vertrouwen gegeven dat we nu zelf doorgaan. We gaan je ontzettend missen en hopelijk komen we elkaar nog weer tegen. Voor altijd een plekje in ons hart.

21-06-2020

Charlotte en Hidde

Wat een onwijs fijne kraamweek hebben wij met jou gehad. Ondanks dat het weer even wennen was met een kleintje erbij voelde het een beetje als een weekje vakantie. Je bent heel prettig in de omgang en voelt precies aan waar we (onbewust) behoefte aan hadden. Ook met onze oudste zoon was je super lief en heb je hem zoveel mogelijk betrokken bij alles. We kijken terug op een hele fijne periode waar we veel geleerd hebben! Heel erg bedankt voor je hulp en je gezelligheid.

07-03-2021

Iselda en Egbert

De zorg en betrokkenheid van Marianne is heel warm en fijn. De kraamweek met ons 3e kindje was heel bijzonder. Ze wist de andere kinderen te betrekken en niks was haar te veel. Haar heerlijke kippensoep die ze speciaal voor ons was gemaakt was heerlijk. Ze is een aanpakker en ontzorgt, werkt secuur en netjes. We zijn Marianne erg dankbaar voor de intense en intieme kraamweek. Je bent een topper en een lieverd! We kijken er met veel liefde op terug en hebben er mooie herinneringen aan.

28-12-2021


Melanie en Cederic

Marianne is een fantastische kraamverzorgster die met haar jaren van ervaring een steun en toeverlaat is voor elke moeder. Niet alleen in de aanloop naar de bevalling. Ook tijdens de bevalling en die belangrijke eerste dagen. Ze neemt alle zorgen van een kraamvrouw weg en ondersteunt haar in de weg vinden met een pasgeboren. Maar daar houdt het niet op. Naast de verwachtbare zorg voor de kraamvrouw, is Marianne er ook voor het gezin. Van de vader ondersteunen in het huishouden tot knutselen met oudere broertjes of zusjes. Ze past zich feilloos aan in het ritme van het huis en houd dat gedurende de eerste hectische dagen draaiend. Een waar gemis wanneer ze na die eerste dagen weer weg is!

27-08-2021

Jerney & Jeremy

"Marianne is super! Ze was altijd blij en je kan merken dat ze al veel ervaring heeft. Ze heeft ons geleerd hoe we onze baby het best kunnen masseren. Ons baby vindt geweldig, nog steeds. Ze is inmiddels al bijna anderhalf jaar oud.
Marianne is erg leuk en gezellig. Wij zijn ook fan geworden van haar :)"

Marlijn en Henri

Super bedankt voor al je hulp de afgelopen week! We vonden het heel fijn om je over de vloer te hebben. We gaan je zeker missen. Je bent een topper en een schat van een mens! Hopelijk tot gauw!

25-09-2020

Ferline en Martijn

Heel, heel veel dank voor de afgelopen tijd. Wat was het fijn om naar huis te komen met Amy en de kraamweek met jou te starten. We hebben super veel van je geleerd en je was een rots in de branding in deze bijzondere tijd met emoties, slapeloze nachten, bortvoedingsperikelen maar belangrijker nog we hebben ook heerlijk met elkaar gelachen. Heel fijn om iemand als jij tijdens deze week om je heen te hebben.

17-12-2020

Claudia en Gijsbert

Voor de derde keer is Marianne bij ons geweest en wat een feest was het weer. Je hebt ons ontzettend veel geleerd en goed verzorgd. Een week vol gezelligheid en onze andere meiden heel leuk betrokken bij de nieuwe baby. We hebben een supertijd gehad met jou en we nemen mooie en fijne herinneringen mee de toekomst in.

01-06-2021

Anna en Tolga

Ik heb maar één woord om Marianne te beschrijven - GEWELDIG! Ze was maar 4 dagen bij ons, maar ze heeft in deze dagen zoveel kennis en aandacht gegeven dat ik ongelooflijk verdrietig was dat onze tijd samen tot een einde was gekomen. Zij zorgde voor mij na een zware bevalling en voor onze zoon Robert die direct antibiotica kreeg en daardoor hevige buikkrampen kreeg en niet te vergeten mijn man. Ik wou dat elke vrouw zoveel steun kon krijgen in haar eerste dagen als verse mama zoals Marianne voor mij was.
DANKJEWEL lieve Marianne!

13-11-2021

Mirthe en Yunior

Wat hebben we geboft met jou en wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad! Je hebt ons echt een warm bad gegeven. Zo knap hoe je aan iedereen binnen ons gezin aandacht hebt gegeven, ondertussen moeiteloos het huishouden op rolletjes liet lopen en ook nog eens heerlijke maaltijden voor ons klaarmaakte (die zeker in de herhaling gaan!) Mocht er ooit een 3e kindje komen dan willen we je er sowieso weer bij.

09-07-2020

Lisanne en Pol

Meteen vanaf het begin was Marianne onderdeel van onze familie. Ze is naast goed in wat ze doet ook een fijn en warmhartig mens! Ze doet dit werk overduidelijk met veel plezier en doet naar mijn idee net een stapje meer dan de meeste kraamverzorgsters. Dank je wel Marianne voor al je hulp!

04-11-2020

Maaike en Gijs

Dankzij Marianne verliep de kraamweek op rolletjes. Ze zorgde zó goed voor ons allemaal. Behalve goede zorg voor de baby en mama had ze ook gedacht aan onze oudste dochter. Met een tas vol knutselspullen kwam ze bij ons binnen! fantastisch.

07-04-2021

Donna en Steven

Wat was het een plezier om jou bij ons in huis te hebben. Super behulpzaam, goedlachs en aandacht voor iedereen. In het huishouden zorgde jij voor rust en orde, zodat wij lekker konden genieten van de geboorte van onze dochter. Ook onze kleine man van 2 jaar was gek op jou en vooral op jouw knutseltas. Ontzettend bedankt.

23-07-2022

Rosanne en Jeffrey

Na een heftige start in het ziekenhuis was het best spannend om naar huis te gaan. Gelukkig was jij er meteen en heb je ons geweldig opgevangen. Bedankt voor de hulp, je advies, je tips, lekkere ontbijtjes, maar vooral bedankt voor je gezelligheid. Je hebt ons een hoop vertrouwen gegeven. Ook nu is het weer spannend omdat vandaag jouw laatste dag is, maar we zijn goed gecoacht! We kunnen dit!

08-01-2022

Sabrina en Robert-Jan

Wat heb je veel voor ons gedaan. Allereerst natuurlijk je aanwezigheid tijdens de bevalling. Ondanks dat je in het bevalcentrum niet als kraamverzorgende mocht assisteren, vond je het geen probleem om ons tijdens de bevalling bij te staan. Dit was voor mij, maar zeker ook voor Robert-Jan, erg fijn. Daarna begon de kraamweek... met veel kennis, kunde en passie heb je ons uitgelegd wat er belangrijk is in de verzorging van ons kleine meisje. Dat je ook beschikt over een flinke dosis geduld hebben we gemerkt toen er extra tijd en aandacht in de borstvoeding ging zitten. Het begin was even lastig, maar aan het eind van de week ging ook dit prima.
Robert-Jan en ik kijken terug op een hele fijne kraamweek, waarin we veel informatie hebben gekregen, maar ook de ruimte hebben gehad om als nieuw gezinnetje een goede start te maken. Bedankt voor de super fijne kraamweek! Je bent een topper!


juli 2018

Kimberly en Raymond

Marianne was een fantastische match bij ons gezin. Haar hulp en begeleiding sloot naadloos aan op wat wij nodig hadden. We kijken terug op een prachtige week.

Marjo en Wesley

Bedankt voor de fijne zorg, de warmte en de rust die je hebt gebracht. En niet te vergeten de heerlijke hapjes!

25-02-2021

Miriam en Mark

Nadat we bij onze eerste zoon een slechte ervaring hadden gehad kozen wij dit keer voor een zzp'er en kwamen wij bij KraaMama terecht. We kozen voor Marianne en hadden meteen na het eerste gesprek een goed gevoel. Tijdens de kraamweek heeft Marianne dat meer dan waargemaakt. Voor ons was ze als "Mary Poppins". Haar tassen zaten vol handige tools en als we ergens last van hadden zat er altijd wel een wondermiddel bij. Ze is echt een vakvrouw en heeft heel veel kennis en ervaring. Daarnaast verzorgde ze ons met heerlijke gerechten, het huis heeft er nog nooit zo schoon en opgeruimd uitgezien en met al haar goede tips, humor en doortastendheid op spannende momenten in de kraamweek heeft ze voor ons het verschil gemaakt. Ook onze zoon van 4 jaar was dol op haar. Ze heeft hem echt geweldig begeleid en gezorgd dat er ook voldoende aandacht voor hem was. We snappen nu pas wat die "roze wolk" bedoeld wordt en dat komt mede door Marianne. Net zoals Mary Poppins moet ze helaas weer gaan, maar wat gaan we haar missen!

15-03-2022


Mijn digitale gezinnenboek

Natuurlijk blijf ik mijn handgeschreven kaartjes koesteren en plak ik deze ook netjes in mijn kraamboeken, maar we leven in een digitaal tijdperk.
Ik waardeer het erg als mijn digitale gezinnenboek wordt gevuld met enthousiaste reacties van papa's en mama's!

Help je mij? Schrijf hierboven jouw ervaring met KraaMama Geboortezorg, met foto is natuurlijk helemaal leuk, dit kan ook via facebook.
Dan kan ik het op de site plaatsen.