Kraamama

Mijn digitale gezinnenboek

Natuurlijk blijf ik mijn handgeschreven kaartjes koesteren en plak ik deze ook netjes in mijn kraamboeken, maar we leven in een digitaal tijdperk.
Ik waardeer het graag als mijn digitale gezinnenboek wordt gevuld met enthousiaste reacties van papa's en mama's!

Help je mij? Schrijf hieronder jouw ervaring met Kraamama, met foto is natuurlijk helemaal leuk, dit kan ook via facebook.
Dan kan ik het op de site plaatsen.

Eline
"Wat een geweldig mens ben jij Marianne. We hadden ons echt geen betere kraamhulp kunnen wensen!"
(FB 19-07-2016)
Jose

Wat een mooi bericht dat je als zelfstandige bent begonnen.

Twee jaar geleden ben je in ons leven gekomen voor de zorg van Noud en mij. Wat hebben wij van jou genoten!! Je hebt mij Michiel , Thijme en Noud zoveel plezier gegeven in een week tijd. Wat ben jij een lieve en warme vrouw!
En nog steeds ben jij bij ons. In onze herinnering en in ons hart️
Ook spreken we elkaar nog vaak en dat vinden wij heel erg fijn!!! Heel veel succes in de toekomst en een hele dikke kus van ons!!" (website 07-07-2016)
Jamy
"Marianne is een super lieve en liefdevolle kraamverzorgster, die weet waar ze over praat, altijd meedenkt, en je alle ruimte geeft om je draai te vinden als nieuwe ouders. Het was heerlijk om haar in huis te hebben!" (FB 04-07-'16)
Marit

"Wij hebben een hele mooie week gehad met Marianne. Ondanks ik niet gelijk op een "roze wolk" zat, kijk ik toch terug op een hele fijne kraamweek. Marianne was echt mijn steun en door haar, heb ik me na een heftige bevalling goed kunnen herpakken.
Ze is een harde werker en pakte moeiteloos zonder uitleg het huishouden op, ik hoefde nergens aan te denken, behalve aan onze lieve dochter.
Ook wist Marianne op een hele fijne manier mijn partner erbij te betrekken en hem uitleg te geven over de verzorging van onze dochter.
Ze heeft veel informatie, duidelijke uitleg en geeft vertrouwen.
Echt een super vrouw!" (website 27-07-2016)

Nikke & Jari

"Marianne is een hele lieve maar vooral goede kraamverzorgster. Ze heeft veel geduld en legt alles goed uit! Wij hebben een zeer fijne periode met Marianne gehad!

Lisa, Hein & Max

"Een top kraamverzorgster, maar eigenlijk zoveel meer dan dat! Wat was het fijn dat je er was... Je hebt zoveel voor ons gedaan en alles met zoveel liefde. Bedankt voor de goede zorg, de heerlijke kippensoep maar het meest voor je steun in een week die bijzonder maar ook best zwaar was. Je hebt me erdoorheen geholpen!!
We houden contact en ik hoop dat als er nog meer kindjes komen jij weer bij ons komt!
(website 18-07-2017)
Jerney & Jeremy

"Marianne is super! Ze was altijd blij en je kan merken dat ze al veel ervaring heeft. Ze heeft ons geleerd hoe we onze baby het best kunnen masseren. Ons baby vindt geweldig, nog steeds. Ze is inmiddels al bijna anderhalf jaar oud.
Marianne is erg leuk en gezellig. Wij zijn ook fan geworden van haar :)" (website 25-07-2016)
Dewi
"Absolutely love the care of Marianne. I hope to have her again with our second kid - God willing. -)" (FB 30-07-2016)
Marina
"Marianne is onze kraamverzorgster geweest na de geboorte van ons eerst zoontje Tim. Het voelde gelijk al zo vertrouwd! We hebben, mede dankzij jou, een hele mooie tijd gehad. Je hebt ons in een korte periode heel veel kunnen leren. Daarnaast hebben we ook nog flink kunnen lachen, het voelde allemaal heel vertrouwelijk aan en dat is natuurlijk erg belangrijk in deze mooie, belangrijke en spannende periode! Toen we zwanger waren van ons tweede kindje hebben we direct bij het geboortecentrum aangegeven dat we heeeel graag jou weer als kraamverzorgster in huis wilde. Helaas kon hier met de planning niet volledig rekening mee gehouden worden, maar wat super dat je op de dag dat ons tweede zoontje geboren is toch nog langs bent gekomen!
We wensen je heel erg veel succes en plezier met je werk! Mocht er ooit nog een derde komen dan weten we je te vinden." (FB 24-07-2016)
Marjon
"Marianne was onze kraamhulp bij onze oudste zoon (nu alweer 3 jaar). Ze heeft ons toen flink in de watten gelegd. Marianne gaf ons het gevoel dat we speciaal waren. Bij onze jongste zoon wilden wij haar ook graag hebben. Helaas was dat toen niet mogelijk ivm vakantie van Marianne. Ondanks dat haar collega's ook lief waren, bleef Marianne toch wel onze nummer 1 kraamverzorgende. Zij maakt het verschil." (FB 26-07-2016)

Tara

"We hebben een heerlijke kraamweek gehad met Marianne. Met veel energie, enthousiasme en kennis van zaken heeft ze ons door de eerste week met onze pasgeboren zoon geloodst. Ook wist Marianne op een hele natuurlijke manier onze eerste zoon bij zijn broertje te betrekken en wat extra aandacht te geven. Dank Marianne voor alles! het is dat we het bij 2 kindjes houden.... anders!
(website 09-10-2016)

Angela

"Marianne was onze kraamverzorgster
na de geboorte van mijn tweede dochtertje.
Marianne heeft zich vanaf dag één ontfermt over zowel mijn gezondheid
als die van mijn kleine meid.
De dagen na mijn bevalling kon ik niet goed mijn rust pakken en dankzij Marianne wist ik ondanks de slapeloze nachten toch tot rust te komen.
Ik zou niet goed weten wat ik zonder haar goede zorgen had gemoeten. Zij is zeer kundig en dankzij haar heb ik zonder teveel klachten mijn borstvoeding op gang weten te krijgen. Iets wat bij mijn eerste kindje pas na 3 lactatiedeskundige gelukt is.

Door Marianne haar goede zorgen hoefde ik mij niet druk te maken over de huishoudelijke taken en wist ik dat mijn lieve meisjes in goede handen waren.
Marianne is een zeer positief, vriendelijk, oprecht en enthousiast mens en ik ben ontzettend blij dat zij mijn kraamverzorgster was.
Ik kijk met veel liefde en plezier terug naar de dagen met Marianne en zou haar dan ook bij alle Mamma's to be aanraden! "

Liefs, Angela
(10-12-2018)
Rens
"Lieve Marianne, Wat gaaf dat je je Kraamama bent gestart.
Daarom willen we een berichtje achterlaten want wat waren het heerlijke kraamweken met jou , we hebben gelachen (heel veel) en gehuild (afscheid) maar elke dag dat jij er was genoten!
Je was lief voor ons allemaal en zullen je NOOIT vergeten. Ieder jaar maken we nog de voetafdrukjes (idee van jou).
Lees nog vaak je verslagen in het kraamboek erg leuk om dat terug te lezen.
Je weet het, de deur staat altijd voor je open.
Dikke knuffel Rens , Iris , Sam , Job en Gijs" (FB 05-07-2016)
Rachel
"Dankzij Marianne hebben we onze eerste week met Samuel heel intens mogen beleven. We genoten van ons kleine mannetje, van elkaar en dat alles deden we met veel geklets, gelach en hier en daar een traan. Marianne is niet alleen een ervaren kraamhulp, ze is bovendien een prachtig mens. Ze gaf ons vertrouwen en voelde altijd precies aan waar we behoefte aan hadden. Een echte mama! Marianne, we denken nog vaak aan je terug! Ook zullen we nooit vergeten dat jij ons leerde 'het eten voor te bereiden'. We zijn er nog steeds niet zo goed in, maar als we het doen, dan zeggen we tegenwoordig: "Marianne zal trots op ons zijn!"
Liefs van ons
Wouter, Rachel & Samuel"
(FB 02-08-2016)


Marit

"De beste kraamhulp die je maar kunt hebben! Liefdevol, geduldig, vol met informatie en bovendien erg gezellig.
Dit ben ik pas echt gaan beseffen nadat ik van ons 2e kind bevallen was en een andere kraamhulp kreeg. Niet iedereen verstaat z'n vak zo goed als Marianne. Nog steeds spijt dat ik haar niet heb "opgezocht" in mijn 2e zwangerschap."
(FB 27-07-2016)

Familie Dekker

"Het is alweer een tijdje geleden maar Marianne heeft ons zo goed verzorgd na de geboorte van onze tweede zoon Jelte. Het was gewoon gezellig om Marianne in huis te hebben en iedereen was dol op haar. Liefs van van ons

Laure, Frank & Noah

"De geboorte van ons zoontje Noah betekende voor ons een grote verandering. Na een snelle bevalling in het ziekenhuis stonden we begin van de avond thuis met de kleine man en keken we elkaar aan... En nu? Na een telefoontje kwam Marianne binnen een uur bij ons langs. Mama mocht meteen rusten en papa mocht aan de slag met de luiers en het aankleden van Noah. Na alles klaargemaakt te hebben voor de nacht, ging Marianne weer naar huis en hadden wij de eerste nacht als ouders. De volgende dagen stonden in het teken van veel leren en allemaal nieuwe indrukken opdoen. We zijn hierbij heel erg geholpen door Marianne, waardoor het in alle hectiek toch ontspannen was en we zoveel mogelijk ook konden genieten van de eerste dagen van Noah. Het is toch even wennen om, naast de kleine, een 'vreemde' in je eigen huis te hebben. Met Marianne was het gezellig en ontspannen en dus na een dag al zeker geen gevoel meer een 'vreemde' in huis te hebben. Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad, waarin we heel veel geleerd hebben in een huiselijke sfeer en met veel betrokkenheid van Marianne, ook na de kraamweek. Als we het geluk hebben dat we over een paar jaar een tweede kleine mogen verwelkomen, vragen we Marianne zeker om de kraamweek samen met ons te beleven!
(website 02-10-2016)
Petra

"Wat ontzettend tof dat je Kraamama bent gestart, gefeliciteerd!
Dit gaat helemaal goed komen, wat hebben wij alweer bijna 1,5 jaar geleden een geweldige kraamweek gehad, alle4 (Joyce, Justin, Erik en ik) hebben we genoten!! We waren elkaar toevallig 1,5 jaar ervoor op Corfu tegengekomen. Een hele goede vriendin van jou is kraamverzorgster van Justin geweest, Erik en ik zeiden nog tegen elkaar zou leuk zijn als Marianne er bij Joyce zou zijn en daar stond je ineens voor de deur, boven in bed hoorde ik het al aan je reactie en stem;-)
We hebben veel gelachen en ook met de wat moeilijkere momentjes was je er voor ons!
Nogmaals dank en succes, kus van ons" (website 24-07-2016)

Sabrina en Robert-Jan

Wat heb je veel voor ons gedaan. Allereerst natuurlijk je aanwezigheid tijdens de bevalling. Ondanks dat je in het bevalcentrum niet als kraamverzorgende mocht assisteren, vond je het geen probleem om ons tijdens de bevalling bij te staan. Dit was voor mij, maar zeker ook voor Robert-Jan, erg fijn. Daarna begon de kraamweek... met veel kennis, kunde en passie heb je ons uitgelegd wat er belangrijk is in de verzorging van ons kleine meisje. Dat je ook beschikt over een flinke dosis geduld hebben we gemerkt toen er extra tijd en aandacht in de borstvoeding ging zitten. Het begin was even lastig, maar aan het eind van de week ging ook dit prima.
Robert-Jan en ik kijken terug op een hele fijne kraamweek, waarin we veel informatie hebben gekregen, maar ook de ruimte hebben gehad om als nieuw gezinnetje een goede start te maken. Bedankt voor de super fijne kraamweek! Je bent een topper!


juli 2018