KraaMama Geboortezorg

Mijn digitale gezinnenboek

Natuurlijk blijf ik mijn handgeschreven kaartjes koesteren en plak ik deze ook netjes in mijn kraamboeken, maar we leven in een digitaal tijdperk.
Ik waardeer het graag als mijn digitale gezinnenboek wordt gevuld met enthousiaste reacties van papa's en mama's!

Help je mij? Schrijf hieronder jouw ervaring met KraaMama Geboortezorg, met foto is natuurlijk helemaal leuk, dit kan ook via facebook.
Dan kan ik het op de site plaatsen.

Eline
"Wat een geweldig mens ben jij Marianne. We hadden ons echt geen betere kraamhulp kunnen wensen!"
Jamy
"Marianne is een super lieve en liefdevolle kraamverzorgster, die weet waar ze over praat, altijd meedenkt, en je alle ruimte geeft om je draai te vinden als nieuwe ouders. Het was heerlijk om haar in huis te hebben!"
Marit

"Wij hebben een hele mooie week gehad met Marianne. Ondanks ik niet gelijk op een "roze wolk" zat, kijk ik toch terug op een hele fijne kraamweek. Marianne was echt mijn steun en door haar, heb ik me na een heftige bevalling goed kunnen herpakken.
Ze is een harde werker en pakte moeiteloos zonder uitleg het huishouden op, ik hoefde nergens aan te denken, behalve aan onze lieve dochter.
Ook wist Marianne op een hele fijne manier mijn partner erbij te betrekken en hem uitleg te geven over de verzorging van onze dochter.
Ze heeft veel informatie, duidelijke uitleg en geeft vertrouwen.
Echt een super vrouw!"

Nikke & Jari

"Marianne is een hele lieve maar vooral goede kraamverzorgster. Ze heeft veel geduld en legt alles goed uit! Wij hebben een zeer fijne periode met Marianne gehad!

Lisa

"Een top kraamverzorgster, maar eigenlijk zoveel meer dan dat! Wat was het fijn dat je er was... Je hebt zoveel voor ons gedaan en alles met zoveel liefde. Bedankt voor de goede zorg, de heerlijke kippensoep maar het meest voor je steun in een week die bijzonder maar ook best zwaar was. Je hebt me erdoorheen geholpen!!
We houden contact en ik hoop dat als er nog meer kindjes komen jij weer bij ons komt!

Vera en Xander

Wat een ontzettend intense en bijzondere week hebben we weer achter de rug en wat fijn dat jij daarbij was en weer zo belangrijk voor ons was. Zonder jou hadden we ons echt geen raad geweten. Zo veel liefde en zorg voor Bobby en voor ons. Ik vind afscheid nemen verschrikkelijk en had nog wel eventjes in deze bubbel willen blijven, maar je hebt ons genoeg kennis en vertrouwen gegeven dat we nu zelf doorgaan. We gaan je ontzettend missen en hopelijk komen we elkaar nog weer tegen. Voor altijd een plekje in ons hart.

21-06-2020

Charlotte en Hidde

Wat een onwijs fijne kraamweek hebben wij met jou gehad. Ondanks dat het weer even wennen was met een kleintje erbij voelde het een beetje als een weekje vakantie. Je bent heel prettig in de omgang en voelt precies aan waar we (onbewust) behoefte aan hadden. Ook met onze oudste zoon was je super lief en heb je hem zoveel mogelijk betrokken bij alles. We kijken terug op een hele fijne periode waar we veel geleerd hebben! Heel erg bedankt voor je hulp en je gezelligheid.

07-03-2021

Alice en Stefan

Vandaag is onze Julia alweer 1 week oud, de tijd vliegt voorbij! We willen je via deze weg onwijs bedanken voor deze bijzondere mooie, heftige en liefdevolle dagen. Dankzij jou hebben we een mooie basis geleerd en zijn we klaar voor een mooie toekomst met onze kleine meid. Ondanks alle emoties en hormonen hebben we ook een hoop lol gehad en was het ook een hele gezellige week. Nogmaals onwijs bedankt voor alles!

14-06-2021

Angela

Marianne heeft zich vanaf dag één ontfermt over zowel mijn gezondheid
als die van mijn kleine meid.
De dagen na mijn bevalling kon ik niet goed mijn rust pakken en dankzij Marianne wist ik ondanks de slapeloze nachten toch tot rust te komen.
Ik zou niet goed weten wat ik zonder haar goede zorgen had gemoeten. Zij is zeer kundig en dankzij haar heb ik zonder teveel klachten mijn borstvoeding op gang weten te krijgen. Iets wat bij mijn eerste kindje pas na 3 lactatiedeskundige gelukt is.

Door Marianne haar goede zorgen hoefde ik mij niet druk te maken over de huishoudelijke taken en wist ik dat mijn lieve meisjes in goede handen waren.
Marianne is een zeer positief, vriendelijk, oprecht en enthousiast mens en ik ben ontzettend blij dat zij mijn kraamverzorgster was.
Ik kijk met veel liefde en plezier terug naar de dagen met Marianne en zou haar dan ook bij alle Mamma's to be aanraden! "

10-12-2018
Jerney & Jeremy

"Marianne is super! Ze was altijd blij en je kan merken dat ze al veel ervaring heeft. Ze heeft ons geleerd hoe we onze baby het best kunnen masseren. Ons baby vindt geweldig, nog steeds. Ze is inmiddels al bijna anderhalf jaar oud.
Marianne is erg leuk en gezellig. Wij zijn ook fan geworden van haar :)"
Marjon
"Marianne was onze kraamhulp bij onze oudste zoon (nu alweer 3 jaar). Ze heeft ons toen flink in de watten gelegd. Marianne gaf ons het gevoel dat we speciaal waren. Bij onze jongste zoon wilden wij haar ook graag hebben. Helaas was dat toen niet mogelijk ivm vakantie van Marianne. Ondanks dat haar collega's ook lief waren, bleef Marianne toch wel onze nummer 1 kraamverzorgende. Zij maakt het verschil."

Tara

"We hebben een heerlijke kraamweek gehad met Marianne. Met veel energie, enthousiasme en kennis van zaken heeft ze ons door de eerste week met onze pasgeboren zoon geloodst. Ook wist Marianne op een hele natuurlijke manier onze eerste zoon bij zijn broertje te betrekken en wat extra aandacht te geven. Dank Marianne voor alles! het is dat we het bij 2 kindjes houden.... anders!

Marlijn en Henri

Super bedankt voor al je hulp de afgelopen week! We vonden het heel fijn om je over de vloer te hebben. We gaan je zeker missen. Je bent een topper en een schat van een mens! Hopelijk tot gauw!

25-09-2020

Ferline en Martijn

Heel, heel veel dank voor de afgelopen tijd. Wat was het fijn om naar huis te komen met Amy en de kraamweek met jou te starten. We hebben super veel van je geleerd en je was een rots in de branding in deze bijzondere tijd met emoties, slapeloze nachten, bortvoedingsperikelen maar belangrijker nog we hebben ook heerlijk met elkaar gelachen. Heel fijn om iemand als jij tijdens deze week om je heen te hebben.

17-12-2020

Claudia en Gijsbert

Voor de derde keer is Marianne bij ons geweest en wat een feest was het weer. Je hebt ons ontzettend veel geleerd en goed verzorgd. Een week vol gezelligheid en onze andere meiden heel leuk betrokken bij de nieuwe baby. We hebben een supertijd gehad met jou en we nemen mooie en fijne herinneringen mee de toekomst in.

01-06-2021

Rens en Iris
"Lieve Marianne, Wat gaaf dat je je Kraamama bent gestart.
Daarom willen we een berichtje achterlaten want wat waren het heerlijke kraamweken met jou , we hebben gelachen (heel veel) en gehuild (afscheid) maar elke dag dat jij er was genoten!
Je was lief voor ons allemaal en zullen je NOOIT vergeten. Ieder jaar maken we nog de voetafdrukjes (idee van jou).
Lees nog vaak je verslagen in het kraamboek erg leuk om dat terug te lezen.
Je weet het, de deur staat altijd voor je open.
Dikke knuffel Rens , Iris , Sam , Job en Gijs" (FB 05-07-2016)
Rachel
"Dankzij Marianne hebben we onze eerste week met Samuel heel intens mogen beleven. We genoten van ons kleine mannetje, van elkaar en dat alles deden we met veel geklets, gelach en hier en daar een traan. Marianne is niet alleen een ervaren kraamhulp, ze is bovendien een prachtig mens. Ze gaf ons vertrouwen en voelde altijd precies aan waar we behoefte aan hadden. Een echte mama! Marianne, we denken nog vaak aan je terug! Ook zullen we nooit vergeten dat jij ons leerde 'het eten voor te bereiden'. We zijn er nog steeds niet zo goed in, maar als we het doen, dan zeggen we tegenwoordig: "Marianne zal trots op ons zijn!"
Liefs van ons
Wouter, Rachel & Samuel"
(FB 02-08-2016)

Marit

"De beste kraamhulp die je maar kunt hebben! Liefdevol, geduldig, vol met informatie en bovendien erg gezellig.
Dit ben ik pas echt gaan beseffen nadat ik van ons 2e kind bevallen was en een andere kraamhulp kreeg. Niet iedereen verstaat z'n vak zo goed als Marianne. Nog steeds spijt dat ik haar niet heb "opgezocht" in mijn 2e zwangerschap."
(FB 27-07-2016)

Mirthe en Yunior

Wat hebben we geboft met jou en wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad! Je hebt ons echt een warm bad gegeven. Zo knap hoe je aan iedereen binnen ons gezin aandacht hebt gegeven, ondertussen moeiteloos het huishouden op rolletjes liet lopen en ook nog eens heerlijke maaltijden voor ons klaarmaakte (die zeker in de herhaling gaan!) Mocht er ooit een 3e kindje komen dan willen we je er sowieso weer bij.

09-07-2020

Lisanne en Pol

Meteen vanaf het begin was Marianne onderdeel van onze familie. Ze is naast goed in wat ze doet ook een fijn en warmhartig mens! Ze doet dit werk overduidelijk met veel plezier en doet naar mijn idee net een stapje meer dan de meeste kraamverzorgsters. Dank je wel Marianne voor al je hulp!

04-11-2020

Maaike en Gijs

Dankzij Marianne verliep de kraamweek op rolletjes. Ze zorgde zó goed voor ons allemaal. Behalve goede zorg voor de baby en mama had ze ook gedacht aan onze oudste dochter. Met een tas vol knutselspullen kwam ze bij ons binnen! fantastisch.

07-04-2021

Sabrina en Robert-Jan

Wat heb je veel voor ons gedaan. Allereerst natuurlijk je aanwezigheid tijdens de bevalling. Ondanks dat je in het bevalcentrum niet als kraamverzorgende mocht assisteren, vond je het geen probleem om ons tijdens de bevalling bij te staan. Dit was voor mij, maar zeker ook voor Robert-Jan, erg fijn. Daarna begon de kraamweek... met veel kennis, kunde en passie heb je ons uitgelegd wat er belangrijk is in de verzorging van ons kleine meisje. Dat je ook beschikt over een flinke dosis geduld hebben we gemerkt toen er extra tijd en aandacht in de borstvoeding ging zitten. Het begin was even lastig, maar aan het eind van de week ging ook dit prima.
Robert-Jan en ik kijken terug op een hele fijne kraamweek, waarin we veel informatie hebben gekregen, maar ook de ruimte hebben gehad om als nieuw gezinnetje een goede start te maken. Bedankt voor de super fijne kraamweek! Je bent een topper!


juli 2018
Laure, Frank & Noah
"De geboorte van ons zoontje Noah betekende voor ons een grote verandering. Na een snelle bevalling in het ziekenhuis stonden we begin van de avond thuis met de kleine man en keken we elkaar aan... En nu? Na een telefoontje kwam Marianne binnen een uur bij ons langs. Mama mocht meteen rusten en papa mocht aan de slag met de luiers en het aankleden van Noah. Na alles klaargemaakt te hebben voor de nacht, ging Marianne weer naar huis en hadden wij de eerste nacht als ouders. De volgende dagen stonden in het teken van veel leren en allemaal nieuwe indrukken opdoen. We zijn hierbij heel erg geholpen door Marianne, waardoor het in alle hectiek toch ontspannen was en we zoveel mogelijk ook konden genieten van de eerste dagen van Noah. Het is toch even wennen om, naast de kleine, een 'vreemde' in je eigen huis te hebben. Met Marianne was het gezellig en ontspannen en dus na een dag al zeker geen gevoel meer een 'vreemde' in huis te hebben. Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad, waarin we heel veel geleerd hebben in een huiselijke sfeer en met veel betrokkenheid van Marianne, ook na de kraamweek. Als we het geluk hebben dat we over een paar jaar een tweede kleine mogen verwelkomen, vragen we Marianne zeker om de kraamweek samen met ons te beleven!
(website 02-10-2016)

Kimberly en Raymond

Marianne was een fantastische match bij ons gezin. Haar hulp en begeleiding sloot naadloos aan op wat wij nodig hadden. We kijken terug op een prachtige week.

Linda en Erik

Marianne is vanaf moment één ontzettend enthousiast en betrokken. Fijs is dat ze oog heeft voor wat je nodig hebt en past haar zorg daar naadloos op aan. Hierdoor zorgde ze ervoor dat wij ons vooral konden richten op ons nieuwe gezin en het herstel van de bevalling. Heel erg bedankt daarvoor!

01-11-2020

Marjo en Wesley

Bedankt voor de fijne zorg, de warmte en de rust die je hebt gebracht. En niet te vergeten de heerlijke hapjes!

25-02-2021

Melanie en Cederic

Marianne is een fantastische kraamverzorgster die met haar jaren van ervaring een steun en toeverlaat is voor elke moeder. Niet alleen in de aanloop naar de bevalling. Ook tijdens de bevalling en die belangrijke eerste dagen. Ze neemt alle zorgen van een kraamvrouw weg en ondersteunt haar in de weg vinden met een pasgeboren. Maar daar houdt het niet op. Naast de verwachtbare zorg voor de kraamvrouw, is Marianne er ook voor het gezin. Van de vader ondersteunen in het huishouden tot knutselen met oudere broertjes of zusjes. Ze past zich feilloos aan in het ritme van het huis en houd dat gedurende de eerste hectische dagen draaiend. Een waar gemis wanneer ze na die eerste dagen weer weg is!

27-08-2021